Vart är Sverige på väg? Genom att öppna slussarna för invandringen har landet tagit sig vatten över huvudet. Oron för framtiden griper omkring sig. Om detta skriver Jan Gillberg i numrets Ledarartikel: ”Den Svenska Modellen på väg att bryta samman.”
Läs mera> DSM 1 17 Ledare…

Listan över Sveriges Viktigaste Opinionsbildare 2016 toppas av Jimmie Åkesson med Janne Josefsson på andra och Magdalena Andersson på tredje plats.
Läs mera> DSM 1 17 Opinionsbildare 2016…

Julia Caesar skriver skriver skarpt och analytiskt om agendajournalisten Peter Wolodarski i artikeln “Hämnaren i Marieberg”.
Läs mera> DSM 1 17 Hämnaren i Marieberg…

Andra artiklar: “Svensk Vänster och USA-valet” av Hans Bergström, “Islamiseringen i Tyskland” av Gunnel Wahlström, ”Propagandans Makt” av Jacob Nordangård, “Om hur USA tog över Världen” av Pia Hellertz, “Tio Hjärnor” av Pia Hellertz, “Globalisternas mål” av Lars Bern, “Transportbandet” av Mats Jagdal.