Ledande journalister bedriver sedan flera år något som kan liknas vid en kampanj för att Sverige skall ansluta sig till NATO. Om detta skriver Jan Gillberg i den Ledarartikel han kallat “Berättelsen om Lätta Gardet – från Alliansfrihet till Statsprostitution”. Läs mera

Julia Caesar skriver om “Sista mailet” från den nyligen bortgångne Kjell Albin Abrahamsson. Läs mera

“Vart tog alla karlar vägen?” Den frågan ställer Gunnel Wahlström i ett inlägg under vinjetten “Nya Fäderneslandet”. Läs mera

Andra artiklar: “Händelser med betydelse för Kampanjen för svenskt medlemskap i NATO – en kronologi”, “Att förstå Nya Världsordningen” av Tim Bryant”, “Våld och Islam” av Pia Hellertz, “NATO ett monster på katastrofkurs” av Pia Hellertz, “Ondskan gömmer sig bakom Godhetens Potemkinkulisser” av Lars Bern, “Det började med Mona Sahlins ’ta-i-hand-vägran’, sedan har det bara fortsatt.”, “Bokmässans VD vägrade ta i hand”, “SVT Aktuellts egen utrikesminister”.

 

Jan Gillberg
Berättelsen om Lätta Gardet – från alliansfrihet till statsprostitution

Julia Caesar
Sista mailet från Kjell Albin Läs mer…

Tim Bryant
Att förstå Nya Världsordningen

Pia Hellertz
Våld och Islam

Pia Hellertz
NATO ett monster på katastrofkurs Läs mer…

Gunnel Wahlström
Vart tog alla karlar vägen?

Lars Bern
Ondskan gömmer sig bakom Godhetens Potemkinkulisser