Hans Holmér skall ha sagt: “Om sanningen om mordet på Olof Palme kom fram, skulle det skaka Sverige i dess grundvalar.” Uttalandet har inspirerat Jan Gillberg att skriva Ledarartikeln “Rättsstatens för folket mörkade SAMMANBROTT – 24 påståenden svåra att vederlägga.” Läs mera

Andra artiklar: “Gunnar Wall granskar Fallet Palme” av Pia Hellertz, “Offerlandet Tyskland” av Gunnel Wahlström, “Hej då Tyskland!” av Gunnel Wahlström, “’Låt mig få städa klart’. En bok av Kjell Albin Abrahamsson om kommunister, kryptokommunister och antikommunister” av Pia Hellertz, “Stenmjöl som gödning” av Ann-Charlotte Magnusson, “Det sovande folket vaknar” av Lars Bern, “Bevisen hopar sig” av Lars Bern, “Aftonbladets 25 ’experter’på Palmemordet samt “Svenska folket är utsatt för ett experiment” av Olle Ljungbeck.

Jan Gillberg:
Rättsstatens för folket mörkade SAMMANBROTT Läs mer…

Pia Hellertz: 
Gunnar Wall granskar Fallet Palme

Gunnar Wahlström: 
Offerlandet Tyskland Läs mer…

Gunnel Wahlström: 
Hej då Tyskland!

Ann-Charlotte Magnusson: 
Stenmjöl som GÖDNING

BÖCKER & RESUMÉER

Pia Hellertz: 
”Låt mig få städa klart” Läs mer…

Nya Fäderneslandet

Lars Bern: 
Det sovande folket vaknar

Lars Bern: 
Bevisen hopar sig

Olle Ljungbeck: 
Svenska folket är utsatt för experiment